woensdag 14 februari 2007

Gegoogled

Gisteren had ik een afspraak met iemand, het ging over mijn afstudeeropdracht. We hadden elkaar nog nooit gezien dus het was een soort van blind date. Gelukkig had de iemand wel een foto van zichzelf gestuurd, zodat ik een beetje wist naar wie ik moest zoeken. Gisteren bleek dat de iemand ook een beetje wist naar wie hij moest zoeken. Hij zei: "ik wist hoe je eruit zag, want ik had je even gegoogled."

Help, ik ben gegoogled!

1 opmerking:

Anoniem zei

Haha, ik houd zelf voor mijn weblog bij hoe mensen er terecht komen en ik had direct na mijn vorige sollicitatiegesprek inderdaad ook m'n nieuwe "werkgever" betrapt op het googlen. Wel grappig, de volgende keer dat ik er kwam hadden we meteen gesprekstof: "Goh, ik zag dat je m'n weblog gevonden had" "Ja, klopt. Hoe was dat nou, North Sea Jazz?".

Zolang er geen vuile was boven komt drijven bij al dat gegoogle is er in mijn ogen ook niet zo veel aan de hand. Beetje lullig als je Achiel van der Mandele bent. Bij het googlen komt dan op plaats nummer zeven deze link bovendrijven, over een 1 april-grap waarbij Inter-Actief onder zijn bestuur zogenaamd failliet was verklaard.