maandag 2 mei 2005

Straatfestival

Afgelopen zondag was er een "straatfestival" bij ons in de straat. De winkels aan het begin van de straat zetten hun kraampjes buiten, er werd een demonstratie diabolo gegeven voor de kinderen en de alternatievelingen van de expositieruimte verkochten voor de gelegenheid ijsjes.

Mijn huisgenoten besloten dat ze ook mee wilden doen aan het straatfestival en zetten de pingpongtafel neer op de parkeerplaats aan de overkant. De zon op je bol, de radio op Slam FM en huppakkee, je hebt een fantastisch feest. Helaas keken de meeste voorbijgangers een beetje chagerijnig langs ons heen. Een enkeling lachte, groette of toeterde, eentje stopte zelfs om een potje mee te pingpongen, maar verreweg de meeste mensen keken stug voor zich uit en deden net alsof ze die idiote studenten op blote voeten niet zagen.

Erg jammer want hoewel het kraampje met snuisterijen van de drogist ("nu of nooit") en de voorlichtingskraam van de politie ("een veilige buurt") bijzonder interessant waren; het echte feest was toch absoluut bij ons.

1 opmerking:

Anoniem zei

Jammer, toen ik erlangs kwam stonden jullie niet buiten, had graag een potje mee gepingpongd :-)