woensdag 16 februari 2005

De ideale man

Hij is groot. Bruin. Gespierd. Heeft prachtige ogen, een sexy stoppelbaardje en lange donkere wimpers. Hij is lief. Zorgzaam. Beschermend. Heeft hart voor de natuur. Weet alles van slangen, krokodillen en dat soort dingen. Draagt stoere groene broeken. Hij is gevoelig en durft te huilen op zijn tijd. Hij is geduldig, eerlijk en openhartig. En toch ook zo mannelijk. Hij kan voor tien vrouwen tegelijk zorgen.

Ouback Jack. Ik wil best in zijn harem.

8 opmerkingen:

Marjanne zei

Behalve dan dat hij een afhankelijke vrouw wil...Beetje jammer hoor!

Kaneel zei

...nee Froukje, dit heb jij niet gezegd! Je weet het ik accepteer graag jouw keuze maar Outback Jack...nee! Dat kan ik echt niet goed vinden :(

Esther zei

Moet je wel even oefenen op je pruillip. Maar krokodillen vangen is best stoer.

moos zei

het moet juist eens afgelopen zijn met die quasi gevoelige mannen die om niks zitten te janken! dat zijn toch geen mannen? Al vangt ie 10 krokodillen tegelijk, OUTback Jack zuigt for ever.

Froukiwi zei

Ouback Jack is IN MA HEART. Wat jullie ook zeggen.

Kaneel zei

Haal hem snel weer uit je hart! Want ik wil er niet naast die flikker inzitten. Ik snap dat je aan de man wil Froukje, maar dit is geen echte vent! Kies maar! Tussen hem of mij : D

Froukiwi zei

Aaaahhh verdorie. Nou vooruit dan maar. Ik was toch niet van plan om mijn hele leven in de Australische outback te gaan wonen. Da's toch eigenlijk veel te ver weg van mijn vriendinnetjes in Nederland.

Ik zoek wel een lekkere blozende Hollandse vogelaar :P

Kaneel zei

Liever een vogelaar uit Nijkerk met bergschoenen zweetvoeten en een sik dan Outback Jack. Echt.

Je Canelly