zondag 17 oktober 2004

Gezocht: vrouwen

Gevraagd. Enthousiaste dames, meisjes en vrouwen die de boel op willen komen leuken in Enschede. Niet bang om stevig aan te pakken en niet al te kieskeurig. Gratis busvervoer en slaapplaatsen.

Het lijkt misschien grappig, maar ik denk serieus dat we een probleem hebben in Enschede. Aan onze van oorsprong technische universiteit studeren zoveel mannen, dat je het als vrouw soms knap moeilijk hebt op een doorsnee avond in de disco. De mannen zijn werkelijk niet te hóuwen. Leuk, zal nu menigeen Nijmeegse studente denken. Nou, ik kan je vertellen dat je het na één avond zat bent om de lelijke, dronken, onverstaanbare en opdringerige idioten van je af te moeten slaan.

3 opmerkingen:

Marjanne zei

Helemaal vervelend zijn van die jochies die hun vrienden tegen je aan gaan duwen omdat ze zelf niks durven en dit ze wel grappig lijkt...:S Die zijn pas irritant!
Grrrrrr

Anoniem zei

Kut hè, populariteit.

Moeten jullie je eens overdreven opmaken en 'n barbie-kapsel aanmeten. Arrogante smile erbij. Werkt gegarandeerd.

Mannen denken namelijk heel simpel: hoe verder een vrouw van perfectie verwijdert is (naar MTV model), hoe 'makkelijker' ze zal zijn in de omgang, ter compensatie. Dus durven zelfs de meest sneue nerds aan je kont te kleven als je er als au pair knuffeltype bijloopt.

Kortom, tijd voor plamuur!

Esther zei

Heb ik dan weer geen last van, van opdringerige kerels. Misschien omdat ik standaard uitga met een bosje en dat die dan de rest verjagen. Mogelijke oplossing?