dinsdag 19 oktober 2004

Even lekker miepen

~Waarschuwing voor alle mannelijke lezers. Het is misschien beter uw handen over uw ogen te houden bij het hiernavolgende bericht.~

Er is een nieuw winkeltje in Enschede. Het is zo verskrikkeluk leuk! Ze verkopen er allerlei thee- en koffiesoorten, zoals herfstthee in mooie papieren zakjes en koffie van een speciaal oud-hollands koffiebranderijtje. Ze verkopen er bovendien allerschattigste blikjes waar je de thee of koffie in kunt bewaren, voor een authentieke uitstraling. Ook hebben ze er allerlei soorten pesto, en honing in mooie potjes, en speciale extra lange spagetti, en allerlei kruidjenmixjes uit verre keukens, en en en! Ze hebben koffieboontjes en niet te vergeten oud-hollands snoep in glazen potten, kandijsuiker en repen chocolade uit andere landen met mooie wikkels. Er is een soort slagersvitrine waarachter mannen met een wit schort staan, die je dan allerlei soorten kaasjes en olijfjes met verschillende kruiden verkopen. Er is een wijnhoekje en o ja ook nog een speciaal schap waar ze allerlei natuurlijke zeepjes en rozenwater en andere lekkere spulletjes uitgestald hebben liggen. En dan heb ik het nog niet eens gehad over de dienblaadjes, de olijvenschaaltjes, de rieten mandjes en alle andere hebbe-hebbe-hebbe spulletjes! Ooohhhh zooooo leuk!

*gil* *spring* *miep*

Zo. Was dat even lekker.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Zou je deze lezer misschien kunnen vertellen waar dit winkeltje te vinden is?

Esther zei

Ja gráág! Klinkt als een winkeltje voor deze trouwe lezer!

Froukiwi zei

Maar natuurlijk! Dit geweldige winkeltje zit aan de Heurne, net voorbij de t-spitsing met de Noorderhagen, schuin tegenover de ingang van de Irene-promenade. Het heet... eeuhhm... hoe heet het ook alweer? Nou ja, je vindt het zo vast wel :)

Je kunt er uren rondsnuffelen. En als je echt niks te doen hebt, moet je eens aan een van de eigenaren vragen: "goh, nieuw winkeltje dit?" of: "waar komt die jam precies vandaan?"

Veel plezier!

Kaneel zei

Waaaaaaaaaaaauw chick, dat klinkt superhot!

Anoniem zei

Het winkeltje heet Prinsheerlijk en het is inderdaad superschattig!