vrijdag 12 januari 2007

Opscheppen

Ook al is het alweer ruim een week geleden, ook al doen ze in die ene reclame lachend alof het een eitje is, ook al schreef Herman Koch gisteren in zijn column in de Volkskrant dat het nergens meer op slaat nu het buiten nog zo warm is, ook al heeft hij gelijk en is het eigenlijk een idiote traditie, toch wil ik er nog even over opscheppen. Ik liep namelijk al jaren rond met het plan in mijn hoofd en nu is het er dan eindelijk van gekomen. Het was helemaal niet zo warm, vooral het water niet en de wind trouwens ook niet. Ja dames en heren, ik heb dit jaar de nieuwsjaarsduik gedaan!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Haha, inderdaad, je hebt wel het goede jaar uitgekozen ;) maar misschien wordt het nog wel warmer de komende jaren, en dan kun jij zeggen dat je in de eerste winter waarin het minder koud was dook.. maar dat het nog wel koud was! (want dat kennen de kindertjes dan niet meer- nuja, laten we het niet hopen..)

Anoniem zei

Inderdaad: Nog nooit was het zo warm in januari en jíj neemt een nieuwjaarsduik. Toch een van de tekenen dat het warmer wordt. Enschede ligt dus ookal aan zee.