donderdag 11 augustus 2011

Goed nieuws

Nieuwsbericht op de radio: "zonder dat daarvoor een duidelijke reden is, zijn de beurzen in Europa positief geopend."

Ik ben geinspireerd. Stel je voor dat dit het begin is van alleen nog maar goed nieuws, zonder dat daarvoor een duidelijke reden is:

"Zonder dat daarvoor een duidelijke reden is, is de werkloosheid in Nederland de afgelopen maand flink afgenomen. Met name onder jongeren en ouderen, degenen die het traditioneel het lastigst hebben op de arbeidsmarkt, blijkt de werkloosheid te zijn gedaald."

"Experts staan voor een raadsel, maar in de Hoorn van Afrika is al enige dagen sprake van flinke regenval. Dit maakt een einde aan de maandenlange droogte en biedt onverwacht hoop in de strijd tegen voedselschaarste."

"Zonder enige aankondiging vooraf hebben de Israelische regering en Hamas vrede gesloten. Palestijnen en Israeliers steken gezamelijk vuurwerk af op de oever van de Jordaan."

"Geheel onverwacht blijkt er een hittegolf aan te komen. Morgen wordt het al 25 graden en de dagen daarna rond de 32 graden. Af en toe kan er een bui vallen maar de zon zal zich niet lang schuilhouden. De ANWB verwacht files richting de stranden."

1 opmerking:

Annie zei

oeh.... vooral die laatste spreekt me aan!

Verder ook erg goed gevonden!