maandag 5 oktober 2009

Kanniekieze

Dansworkshops ontwikkelen en geven aan jongeren, bedrijven, particulieren. Meedoen aan twee weekenden vol dans- en muziekimproviatie. Een cursus inburgering ontwikkelen voor Duitse UT-studenten die in Nederland komen werken. Een fotoreportage maken van werknemers in uniform die rookpauze houden. Bij een toneelgezelschap gaan. Vrijwilliger worden bij mijn eigen baas en wekelijks gaan wandelen met een verstandelijk gehandicapte. Vrijwilliger worden op een school en dansworkshops geven. Meer stukjes schrijven op mijn weblog. Freelance teksten gaan schrijven. Toch weer contact zoeken met die ene ondernemer om hem te gaan helpen met zijn website en zijn trainingen. HR manager worden en een nieuwe afdeling opzetten bij een jong bedrijf. Foto's inplakken. Meer naar muziek luisteren. Nieuwe bands en artiesten ontdekken. Vaker naar het theater en het filmhuis gaan. Jonge trainees coachen. Een opleiding tot docent volgen. Van de tuin een paradijs maken. Op zoek gaan naar leuke meubeltjes, stoffen en accessoires om mijn huis mee in te richten. Weer gaan schilderen.

Er zijn zoveel manieren om creatief te zijn. Er zijn zoveel leuke dingen om te doen. Hoe krijg ik dat allemaal voor elkaar in één mensenleven?

1 opmerking:

Floor zei

Er zijn inderdaad te veel leuke dingen voor een mensenleven, maar vergeet niet dat niet alles tegelijk moet en dat kiezen voor het één het ander in de toekomst niet per defenitie uitsluit.