maandag 12 september 2005

Buiten

M'n huisgenoot ontbijt nog buiten! Eigenlijk kan het ook best. Ik trek een trui aan en ga bij hem zitten.

8 opmerkingen:

Marjanne zei

Zolang jij nog gelooft in de zomer en het gevoel vasthoud komt het goed. Terrasje :p?

iDarkDesign zei

Het is ECHT nog steeds wel lekker weer! Niet dat ik ook maar 1 minuut tijd heb om uitgebreid buiten te ontbijten, maar het gaat om het idee. Zaterdag nacht ook nog heerlijk buiten, voor, op de boot, in mn fatboy met een paar vrienden een biertje zitten drinken. Heerlijk weer gewoon nog!

iDD........ xx

Esther zei

Ik heb gisteren heerlijk in het wilhelminapark gezeten op mijn jas in mijn t-shirtje. Na een half uurtje ben ik naar de schaduw verhuist omdat ik het zo warm kreeg. Het kan nog mensen! Er is nog zon! Nog even genieten voordat de ECHTE donkere, kille dagen beginnen.. (huiver de huiver)

iDarkDesign zei

Neej! eerst nog een prachtige herfst! waarin de blaadjes in 900 verschillende kleuren van de bomen dwarrelen en dan ergens eind oktober de verjaardig van deze jongen!

DAARNA donkere dagen etc etc etc.

Froukiwi zei

Jaaaah! De herfst! Die periode dat de bomen verkleuren en de bladeren op de grond nog geen kleffe bruine massa zijn geworden door de regen. Bladeren schoppen in het bos en uitwaaien op het strand, gevolgd door een kop warme chocomel. Genieten!

Mariek(e) zei

Mag ik jullie voor één ding waarschuwen: Kleed je wel warm genoeg aan als je naar buitengaat, want ik ben alweer verkouden.

falleri zei

Het is nu nog steeds zomer :) Nouja, een beetje dan. Ik heb al wel weer blaadjes zien vallen, maar ik hou het er voorlopig op dat ze gewoon geen zin meer hadden..
Ik hoop dat het een mooie en droge herfst wordt met veel zonneschijn. Lekker opladen voor de winter.

falleri zei

Oow.. trouwens, vandaag is het 21 sept, dan is het officeel herfst, als ik me niet vergis, maar deze week doet het weer in ieder geval nog lekker mee.